leadstar

Alla inlägg under februari 2011

Av Ylva Myhrman - 7 februari 2011 13:48

  är det bara jag eller känner man sig inte en aning "busigare" om man har ett par hängslen på sig? ja jag gör det i alla fall (intressant fakta, ohja jag vet) Idag har varit en otroligt slapp dag med enbart eng och skriskoåkning med klassen. Ganska kul faktiskt, kom trea på en konståkningstävling vilket aldrig har hänt tidigare. (ännu mer intressnat fakta) såg just att det inte blev någon träning ikväll, synd men även bra på samma gång eftersom jag kan vila min hals en dag till så kör vi på träning imorgon.

Av Ylva Myhrman - 6 februari 2011 20:49

   

och så har en till helg kommit till ett slut, ja snart i alla fall. Varje söndagkväll frågar jag mig samma ska, vart tog den här helgen vägen? Det spelar ingen roll om jag har fullt upp hela helgen eller som den här när jag har känt mig lite hängig. Vad ska man ta sig till? Ska gå ut och leta rätt på mina skridskor till imorgon eftersom det blir skridskoåkning på idrotten, känner att det kan gå hur som helst eftersom jag inte åkt på ett år ungefär men det är sådant som visar sig.

Av Ylva Myhrman - 6 februari 2011 16:20

Vårat fin fina internet strular igen så det blir ett bildfritt inlägg. Idag har jag inte gjort ett piss och jag hatar det mer än något annat. Jag är rastlös och vill bara få tiden att gå, helts enda till tordag, torsdag kväll. När jag står framför scenen och väntar på att Håkan Hellström ska komma och ta kvällen ifrån mig, sno den för att göra den magisk och underbar. Jag får hjärtklappning så fort jag tänker på det och jag lovar, jag ljuger inte. Tyck att det är fjantigt och konstigt för jag bryr mig inte, inte ett dugg. Det är inte mitt fel att ni inte har upplevt det någon gång och inte kan förstå hur det känns. Ända sen jag fick biljetterna i 16- års present har jag längtat, snart är min längtan över.4 DAGAR KVAR!


Av Ylva Myhrman - 6 februari 2011 10:48

Godmorgon på er, tog en härlig sovmorgon för att må lite bättre och det funkade susen. Det är bara hostan som är kvar men annars mår jag bra vilket får mig ledsen eftersom jag missar cupen idag också. Men imorgon är det träning. Så då kör vi! Men nu ska jag göra iordning mig för en lååång promenad i solskenet. Vårkänslor.

Av Ylva Myhrman - 5 februari 2011 23:07

"Ever since I was eight or nine I've been standing on the shoreline, always waiting for something lasting. Loose your hunger, you loose your way get confused and fade away"

Av Ylva Myhrman - 5 februari 2011 22:14

   

Denna coola brud vid namn Lykke Li släpper nytt album idag och jag är väldigt nyfiken på hur det hela låter. Rå diggar båda hennes singlar från det nya albumet Wounded rhymes "get some" och "I folow rivers" Hon har ett eget sound som jag aldrig hört tidigare. Hennes tidigare låtar kan jag varmt rekommendera. sugen på lykke li klicka på länken här och njut långt in på lördagsnatten.

Av Ylva Myhrman - 5 februari 2011 19:21

 

Dagen började väldigt negativt när jag vaknade och kände att det där med att spela cup i helgen det skulle inte funka. Så jag var på doligt humör hela förmiddagen, men jag tog in till mässhallarna för att stötta mitt lag ett litet tag, så länge jag hade tid. Där satt jag och såg brudarna värma upp, jag var sur för jag ville också vara där, med bollen. Men sen hörde jag min telefon ringa, det var ett nr jag inte kände igen men jag vågade inte hoppas på att det var smultronstrället men det var det!SÅ JÄKLA GÖTT! så i sommar blir det att servera glass som gäller! Hoppas jag får se många kända ansikten. Så himla skönt att inte behöva tänka på sommarjobb längre.

Av Ylva Myhrman - 4 februari 2011 15:55

gud så härligt det är att få sluta tidigare, speciellt på en fredag och speciellt när man får sluta 1 och halv timma tidigare! Wonderbart. Ikväll kommer Fille och Bea hit för lite fredagsmys och bara hare gött. Mycket mycket trevligt om ni frågar mig. Cupen får vi se hur det blir med det eftersom min lilla hosta just nu protesterar och jag vill verkligen inte åka på en ordentligt förskylning, lite oskyldigt hostande funkar bra. Vill kunna träna så mycket som möjligt så jag får spela så mycket som möjligt i serien sen också. I helgen ska jag även få besked om jag får sommarjobbet eller inte, jag kommer vara ett nervvrak...Ha en fin fin fredag! 

Ovido - Quiz & Flashcards