leadstar

Alla inlägg den 6 februari 2011

Av Ylva Myhrman - 6 februari 2011 20:49

   

och så har en till helg kommit till ett slut, ja snart i alla fall. Varje söndagkväll frågar jag mig samma ska, vart tog den här helgen vägen? Det spelar ingen roll om jag har fullt upp hela helgen eller som den här när jag har känt mig lite hängig. Vad ska man ta sig till? Ska gå ut och leta rätt på mina skridskor till imorgon eftersom det blir skridskoåkning på idrotten, känner att det kan gå hur som helst eftersom jag inte åkt på ett år ungefär men det är sådant som visar sig.

Av Ylva Myhrman - 6 februari 2011 16:20

Vårat fin fina internet strular igen så det blir ett bildfritt inlägg. Idag har jag inte gjort ett piss och jag hatar det mer än något annat. Jag är rastlös och vill bara få tiden att gå, helts enda till tordag, torsdag kväll. När jag står framför scenen och väntar på att Håkan Hellström ska komma och ta kvällen ifrån mig, sno den för att göra den magisk och underbar. Jag får hjärtklappning så fort jag tänker på det och jag lovar, jag ljuger inte. Tyck att det är fjantigt och konstigt för jag bryr mig inte, inte ett dugg. Det är inte mitt fel att ni inte har upplevt det någon gång och inte kan förstå hur det känns. Ända sen jag fick biljetterna i 16- års present har jag längtat, snart är min längtan över.4 DAGAR KVAR!


Av Ylva Myhrman - 6 februari 2011 10:48

Godmorgon på er, tog en härlig sovmorgon för att må lite bättre och det funkade susen. Det är bara hostan som är kvar men annars mår jag bra vilket får mig ledsen eftersom jag missar cupen idag också. Men imorgon är det träning. Så då kör vi! Men nu ska jag göra iordning mig för en lååång promenad i solskenet. Vårkänslor.

Ovido - Quiz & Flashcards