leadstar

Alla inlägg den 3 februari 2011

Av Ylva Myhrman - 3 februari 2011 20:31

Internet segar så det blir inga bilder idag men men. Jag har precis varit ute och gått en sväng med my dogs. Nu ska jag upp till övervåningen för att städa lite för imorgon får jag finbesök av mina två absoluta favoriter och vi kör på en mysig kväll tillsammans eftersom det var så länge sen vi alla träffades. Men sen får jag köra hem dom för på lördag är det fotboll som gäller, till 100%. NT cupen. Under helgen ska jag få besked om jag får sommarjobb på smultronstället eller inte, är jättenervös eftersom jag jättegärna skulle vilja ha det jobbet. Men jag ska inte hoppas på något men det är svår, så jag hoppas ändå.


Om en Ynka vecka så här dags är jag och hoppar, sjunger, nej förlåt skriker, är i extas och är allmänt överlycklig. Inga ord kan beskriva hur mycket jag längtar! Håkan Hellström.

Av Ylva Myhrman - 3 februari 2011 17:51

hejsan på er! slutade tolv idag vilket gör torsdagar till en av de bättre dagarna. Men idag missade jag bussen med ett par ynka minuter, så istället för att komma hem vid ett som jag hade planerat kom jag istället hem kl tre, alldeles, alldeles UNDERBART! verkligen... Väl hemma skulle jag ta tag i pluggandet men mina ögon protesterade dom ville bara blunda så vek som jag är gav jag med mig och tog en powernap på 20-30 min, riktigt skönt faktiskt. Men sen fixade jag med spanskan och lite naturkunskap. Annars känns det lite konstigt att inte ha träning idag men samtidigt är det ganska skönt så man kan vila upp sig till cupen i helgen.

Av Ylva Myhrman - 3 februari 2011 15:24

   

"happiness is like a butterfly; the more you chase it, the more it will elude you, but if you turn your attention to other things, it will come and sit softly on your shoulder"

Ovido - Quiz & Flashcards