leadstar

Alla inlägg under februari 2011

Av Ylva Myhrman - 26 februari 2011 13:33

 

ah! kom på att vi har svenska prov på måndag eller tisdag, ordförståelse och gramatik. Grejen är den att jag har glömmt att ta med mig sve böckerna hem, vad gör man? jaja vi får hoppas att ptovet är på tisdag annars är jag körd!

Av Ylva Myhrman - 26 februari 2011 10:33

Nu måsta jag ta tag i dagen, inte sitta här och drömma mig bort, långt, långt härifrån. Idag måste jag fixa och dona här hemma, baka bröd, cheesecake x2 och en kladdkaka. så det blir att stå i köket här idag tror jag. Får turna på musiken så blir det här bra. Men först ska jag nog ta en promme.

Av Ylva Myhrman - 25 februari 2011 22:59

 

Så! nu är biljett bokad till Säkert! som kommer till flygeln nästa fredag. Ska bli Jätte roligt att se henne live har people som säger att hon är grym på scen, så upp till bevis. Roligt, roligt. Synd bara att det ska vara så dyrt....

Av Ylva Myhrman - 25 februari 2011 19:53

 

det blir en hemmakväll. Ska sätta mig vid tv:n och kolla på ett avsnitt av vampire diaries. Jag har fastan för serien och nu går det inte riktigt att sluta. Men ta det lugnt, jag är ingen sådan där tjej som är besatt av vampyrer, sånt kan jag bara tycka är tragiskt.

Av Ylva Myhrman - 25 februari 2011 18:37

 

hej hej på er. idag blev det soovmorgon då det blev filmfilmfilm och massa skratt in på småtimmarna. idag har jag och min familj haft en mysig familje dag med pizza hut vilket var super nice! och sen bowling som vi inte behöver prata om! nu ska jag ställa mig på crosstrainern ett tag för det har blivit väldigt mycket onyttigheter nu ett tag

Av Ylva Myhrman - 24 februari 2011 20:15

just nu sitter jag framför tv:n med cola flarra och  godispåse i vardera han men fint sällskap. WONDERBART! filmkväll är riktigt mysigt! Hoppas ni har en fin torsdagskväll

Av Ylva Myhrman - 24 februari 2011 15:54

      

Hej på er! Har fullt upp hela tiden. Idag åkte jag in till norrköping igen.Köpte present till min bror. lite roligt faktiskt. Snart kommer två fin fina tjejer hit för en mysig filmkväll.

Av Ylva Myhrman - 23 februari 2011 23:07

  

testade på zumba idag, grymt kul träningsform. Gillade det verkligen så jag rekommenderar att ni testar det, speciellt om ni tycker att träning är lite motigt och allmänt trist. AH nu låter jag till och med som dom på tv-shop. Imorgon blir det en till sväng in till staden för att köpa present till min bror som fyller fjorton på söndag.

Ovido - Quiz & Flashcards