leadstar

Alla inlägg under oktober 2010

Av Ylva Myhrman - 15 oktober 2010 17:02

  ÄNTLIGEN FREDAG! efter en lång dag i skolan. Jag hatar verkligen att gå ända tills 20 i fyra på fredagar. Man är påslagen för helg och inget blir seriöst ändå.


denna fredag blir en chill hemmakväll med la familia och idol för min del men först måste jag städa mitt rum lite grann. Det är inte kul men det är något som måste göras lite då och då. Så nu ska jag ta med mig min kära vän dammsugaren upp en våning, grabba tag i första bästa cd och skruva upp volymen, köra några snygga moves och göra rummet nice igen.


förövrigt skulle jag gärna velat befinna mig på flygeln ikväll då Johnossi spelar där. Men så går det om man är dum och spenderar alla sina pengar...

Av Ylva Myhrman - 14 oktober 2010 19:51

  sitter med en kopp varm choklad och längetar tillbaka till värmen. Men just nu är det bara kyla framför oss... men nu ska vi vara lite positiva här tycker jag! det är ju fredsag imorgon och ännu en vecka har gått. Är det bara jag som tycker allt går på snabbspolning?? hinner ju inte med!


på radion sjunger nån nu hur mycket hon vill ha din kärlek.

Stan är dubbelt så stor men lika ihålig


Av Ylva Myhrman - 14 oktober 2010 14:41

skolan idag var väl sådär idag, vi slutade ju kl halv ett idag så det är ju positivt men det stora minuset denna dag var ju eng provet vi fick tillbaka. Riktigt jävla missnöjd är jag! men det är bara att komma igen och köra på.


nu sitter jag framför datorn ( rätt så självklart eftersom jag sitter här och uppdaterar min blogg...) jag diggar musik hur som helst fast det är inte så intressant sak att skriva för jag gör det nästan hela tiden. strunta i hela det här stycket. Glöm bort det, låsats som jag aldrig har skrivit detta.


sen blir det att gå ut och gå i det fina vädret och vi får se om kameran kommer med men det kan jag nästan redan nu säga att det inte kommer bli så för jag har sådan träningsverk i armarna så nej det blir ingen kamera! Sen blir det att plugga lite spanska till imorgon. BLÄ!


adios amigos (kolla jag kan ju lite spanska)

Av Ylva Myhrman - 13 oktober 2010 20:39

  bilden bjuder jag på


Jag slängde upp dörren och rusade in till köket där mitt senaste inköp låg. Håkan Hellströms nya platta: 2 steg från paradise. Det var med skyhöga förväntningar jag satte på den på min älskade stereo på högsta volym. Den börjar fint med en lugn fin låt för att senare gå över till nuvarande tracks ettan saknade te havs som jag sjöng med till med full hals och med texterna framför mig njuter jag egenom hela plattan. Jag får en känsla i kroppen som kan liknas med samma känsla som när man är kär. Det är med melodier som sätter sig som klister på hjärnan och texter som berör som Håkan mästerligt framför sitt femte studioalbum exakt 10 år efter hans debut. Fan Håkan du är ett musikalsikt geni och du har gjort det igen. Hm ska vi ta fovo låten?... ja det kör vi på det är titelspåret 2 steg från paradise. Det är en låt jag kan tänka mig kommer bli ännu bättre live. Melodin är underbar och man kan inte bara sitta still och texten känns personlig.


Nu tror jag jag har fått ur mina tankar om cd:n. haha låter som en genomdålig musikkritiker. Bye dudes

Av Ylva Myhrman - 12 oktober 2010 22:11

jaha nu var det 10 min kvar på matchen mellan sve-hol vilket inte var så kul tv då sverige nu ligger under 4-1. Man får väl vara glad att dom lyckedes göra ett mål i alla fall.


annars är det sängen som snart gäller för min del Godnatt dudes. Sweet dreams and so on...

Av Ylva Myhrman - 12 oktober 2010 16:24

 

skolan idag gick snabbt vilket alltid är positivt. Nu ska jag försöka göra något åt min träningvärk och jag har hört att det bästa sättet är att träna bort den så jag kör en power walk runda i det fina vädret. Ikväll blir det att checka in em-kvalet mot Holland. så nu tycker jag det är dags att vi visar att Sverige faktiskt innerst inne kan spela boll.

Av Ylva Myhrman - 11 oktober 2010 20:41

har just kommit hem från en lååång dag i skolan och sen på kvällen blev det fotbollsplanen. Börja härligt med eng prov som jag inte har någon aning om hur det gick med det är sånt som visar sig med tiden. Sen blev det lite history, idrott, sve och matte vilket gjorde att vi slutade halv fem idag. pust. sen till sörping köpa ngt att äta och sen träna.


nu ska jag fylla i mina mål med den här terminen och vad jag satsar på för betyg till mitt utvecklinssamtal imorgon. Bye dudes!

Av Ylva Myhrman - 10 oktober 2010 18:51

      some pics from yesterday


idag blev det bodaborg med laget för hela slanten. Hade aldrig varit där förut så det var riktigt kul. Men nu så kallar mina engelska böcker på mig eftersom vi har prov imorgon. Men det är inte så mycket att plugga på eftersom största delen av provet kommer gå ut på att skriva en liten fortsättning på en text så det blir nog bra. Det är i alla fall det jag intalar mig.

Ovido - Quiz & Flashcards