leadstar

Alla inlägg under oktober 2010

Av Ylva Myhrman - 19 oktober 2010 21:35

   

  Fortsätt när de lynchat sista hoppet

  Fortsätt när allt du levt för räknats ut som ett skämt

  Där under träden, bakom stänglset finns en stig för dig, fortsätt

  när du blir gammal

  och när du somnar

  Med det sista dem sa vid din dörr "Håkan du var bättre förr"


KÄRLEK TIIL HÅKAN HELLSTRÖM!

Av Ylva Myhrman - 19 oktober 2010 15:56

Idag har varit en virrig dag med massa skratt. Dagen började med att jag letade överallt i huset efter min skinnjacka, lite smått stressad. Jag tror jag letade i nästan fem min innan jag insåg att jag redan hade den på mig och så fortsatte det... nu ska jag kolla på fina bilder på olika löv och annat skit till naturkunskapsprovet sen ska jag fixa det sista innan sve redovisningen imorgon.

I'll be back

Av Ylva Myhrman - 18 oktober 2010 20:38

så här såg jag ut idag. Tyvärr syns inte min älskade hatt.

Det blev inget Linköping idag istället tränade jag fotboll som var väldigt skönt att göra även fast jag har legat i med träningen på sistone. Men nu ska jag gå och mysa med familjen och äta lite kladdkaka eftersom min lillebror har namnsdag idag. ME LIKE.

Av Ylva Myhrman - 18 oktober 2010 14:07

ÅHH gud vad jag vill till Linköping ikväll då! Underbaraste håkan kommer till skivlagret och signerar sin cd. Men ingen här hemma är så pepp på att skjutsa mig och inga pengar till tåget har jag. Så jag kommer antagligen inte dit  


Men en positiv sak är att vi slutade kl 12 istället för 16. Väldigt härligt

ne nu ska jag deppa lite till sen ska jag plugga....

Av Ylva Myhrman - 17 oktober 2010 18:24

  

Den här söndagen har jag spenderat med min ej så goda vän Naturkunskapsbok. Men jag ska ha ett MVG i naturkunskap A och då får man kämpa lite också! nu ska jag i alla fall ställa mig på våran crosstrainer ett tag och bara tänka på annat än plugg. Sen blir det lite svenska tror jag.... ne det blir nog imorgon.


Förövrigt är jag dösugen på att gå på en konsert snart, har inte varit på ngn sen i sommras. Men vi får se hur det blir med det... jag har ju inga roliga att gå med. Men jag ska försöka kolla in oskar linnros när han kommer i nov. CIAO!

Av Ylva Myhrman - 17 oktober 2010 13:06

har just kommit hem från fille efter bad, god mat, massa skratt, spel, sjugande, snarkande och en massa godis. Härligt!


idag väntar tyvärr en hel del plugg har sve redovisning på ons, eng redovisning på tor, naturkunskapsprov på fre och lita andra övriga läxor. Så det blir nog en supersöndag! ( SARKASM, extrem sarkasm) så jag ska ta tag i det snart fast det blir nog någon form av fysisk aktivitet idag också. Tycker det är väldigt skönt att röra på mig när det är massa plugg.

Av Ylva Myhrman - 16 oktober 2010 09:40

  mm ligger och myser under täcket för mitt rum är för kallt. Men ska gå upp snart för att förbereda mig för denna lördag som kommer spenderas med några av mina underbara vänner.  vi ska åka och swimma lite i finspång och checka läget hur det är där.  Sen struntar jag i hemmet och slaggar hos fille istället. Låter som en kanon dag enligt mig. hoppas ni också får en bra dag! Bye nu ska jag ut i kylan.

Av Ylva Myhrman - 15 oktober 2010 23:38

säger som sagt godnatt med denna låt från håkans 2 steg från paradise. Texten är så vacker att man bara smälter och tårarna är inte långt borta.


Hon känner inte igen mig. Nej, åren har nog slitit hårdare på mig. Så jag säger inget, jag vill inte genera henne.

men jag ska be honom ta väl hand om henne för jag vet vilken dy hon varit i.

Ovido - Quiz & Flashcards