leadstar

Alla inlägg under april 2011

Av Ylva Myhrman - 15 april 2011 16:33

Här sitter jag ensam och väntar på en buss som ska ta mig till sörping. Just nu skulle det bara vara skönt att komma hem men jag hoppas jag blir mer pepp på match snart. Förövrigt känns det väldigt bra att ha lov nu ett tag, få vila upå sig inför slutspurten i skolan innan sommaren

Av Ylva Myhrman - 14 april 2011 21:24

   

Imorgon är det fredag! det innebär tyvärr för mig en lång dag i skolan. Men sen är det cupmatch mot kudby vilket ska bli kul. Sen är det lov. ska bli otroligt skönt och välbehövligt. Har inte några direkta planer, lite fotboll, lite musik, lite sommarjobbsgrejer och en massa härliga stunder med fina vänner.

Av Ylva Myhrman - 14 april 2011 16:41

Hemma efter dagens skola, slutade vid 12 men åkte in till stan med natta, köpte ett par jeansshorts, åt lite kebab och återvände till skolan för lite hemlig planering till tre sen dess har jag suttit på diverse bussar hit och dit. Just nu vill jag bara ha lov, helg, lördag och befinna mig i flygeln och bli euroforisk igen, få samma känsla som jag hade den 10:e februari i cloetta. Jag har på känn att detta kommer till och med slå det. Intimt, mer nära, mer verkligt, mer HÅKAN HELLSTRÖM, aahhhhh längtar!


"Anna hade en vän med en bil och vi ångte långt bort. och vi kanske till och med lämnar sverige.( Det är ett nytt spel och jag vill inte vara med)"

Av Ylva Myhrman - 13 april 2011 21:59

Dagen har gått hyffsat fort, i alla fall senare delen av dagen. Prov idag vilket jag tror gick bra men tänker inte hoppas på för mycket. Ett stort plus är att det har blivit klart att vi får en varsin macbook pro till hösten vilket kommer bli sjukt nice. Sen hade jag fotbollsträning. Förövrigt längtar jag tills Lördag så in i norden!

Av Ylva Myhrman - 12 april 2011 18:26

     

3 dåliga bilder från dagen på kolmården idag. Att se på djur blir man aldrig för gammal för, speciellt inte delfinerna och aporna. Skönt att inte behöva sitta vid skolbänken. nu måste jag ta tag i plugg eftersom jag har prov imorgon i naturkunskap

Av Ylva Myhrman - 11 april 2011 20:48

min eftermiddag spenderade jag på lite olika bussar hit och dit. Först från nkpg till sörping sen hem för att sen ta bussen 30 min senare till sörping igen, pust. Men nu på kvällen var det träning och lika underbart som varje år att kunna köra i bara shorts och t-shirt. Nu ska jag plugga och min räddare i nöden är Ben&Jerry's. Imorgon blir det heldag på kolmården, hoppas på fint varmt väder!

Av Ylva Myhrman - 10 april 2011 21:59

gjort mig iordning för sängen efter söndagens match mot smedby, och visst är det härligt att avsluta denna helg meden vinst i bagaget. Finns många anledningar till att va glad över vinsten. Framför allt att vi kämpar och gör en bra match mot ett bra lag. Laget vi möter tränas av en gammal tränare + några tjejer från gamla laget spelar i det vilket gör en extra taggad. Men det var en jämn match och härligt att avsluta alla träningsmatcher med en vinst. Jag har en känsla att vi kommer få en rolig säsong framför oss.

Av Ylva Myhrman - 10 april 2011 10:39

   

Denna söndag väntar en hel del naturkunskapspluggande, kan inte säga att det lockar något avsevärt men ibland måste man. Sen ikväll väntar match mot smedby och det är sjukt vad jag är taggad. Ska bli riktigt kul. Hoppas det går bättre för mig än förra matchen jag var med i.

Ovido - Quiz & Flashcards