leadstar

Alla inlägg under april 2011

Av Ylva Myhrman - 24 april 2011 23:14

Denna unga man har släppt en ny singel från sitt kommande allbum som kommer framöver. Han skapar musik långsamt men det jag har hört har jag faktiskt verkligen gillat även den här låten "Blommorna" Ge den en chans, lyssna HÄR!


"kom berätta hur man går över marken med en rak rygg öppna sår

 och berätta hur man reser sig igen efter sparkarna och slagen"

Av Ylva Myhrman - 24 april 2011 20:00

Påsken är firad och godis har jag ätit och sol har jag solat. Underbart väder har jag redan sagt men sådant kan man upprepa. Igår började dagen på smultronstället och jag serverade lite glass, jag tror det gick bra, jag tappada i alla fall inget. Jag har en känsla att jag kommer trivas. Sen efter serveringen kom släkten hem till oss och vi bröt traditionerna och grillade istället vilket var väldigt gott. idag har jag sysslat med lite nodvändigt plugg.

Av Ylva Myhrman - 22 april 2011 22:36

då var detta års upplaga av långfredagen över, vad ska man säga om dagen, lång? ja, kanske. har för det mesta varit hemma och fixat lite inför morgondagen då det ska firas lite påsk här hemma. Men först imorgon ska jag jobba på smultronstället i 3 timmar. nervös? inte än men har en känsla av att brickorna och jag inte kommer ha någon bra kemi tillsammans. Hoppas bara det går bra. Men hur illa kan det gå?

Av Ylva Myhrman - 22 april 2011 10:37

där skulle det inte sitta fel och befinna sig må jag säga! hör bara vilka som kommer:

HÅKAN HELLSTRÖM   LYKKE LII   THE ARK   ARMAND MIRPOUR   SÄKERT!   THE SOUNDS  VERONICA MAGGIO   DANIEL ADAMS-REY   ANNA JÄRVINNEN  LISA MISKOVSY  THOSE DANCING DAYS  MARINA& DAIMONDS  ME AND MY ARMY  CARL NORÉN  TIMBAKTU  M.M


alltså fattar ni vilka artister som kommer, i stort sätt alla mina favoriter. GASH! synd bara att det är i östersund och jag jobbar....

Av Ylva Myhrman - 21 april 2011 23:01

  "varje hårstrå på ditt huvud har jag räknat

   du är värd mer än allt fåglarna samlat

   inga tårar har du fällt,

   inga sorger har du mött


   sov nu lilla klumpeduns, sov nu sött


   jag säger till alla jag känner om dig

   den här klumpendunsen vet mer än mig


  dom slänger silverpärlor till svin

  må dina dagar bli guld i ditt liv


  dagen vet vet som väntar dig

  att natten kommer och hämtar dig

  vägarna som du strövar på nu

  hmm...  där stoppar ingen mur


 somna nu och spring till världens ände och sov

 och må du springa länge"






Av Ylva Myhrman - 21 april 2011 17:50

UNDERBART VÄDER VI HAR, KAN DET BLI BÄTTRE??

Av Ylva Myhrman - 20 april 2011 13:54

  Igår var det utbildning på smultronstället, lite nervöst var det allt men jag har på känn att det kommebli riktigt bra det här. Förut idag var jag i stan en sväng och nu ska jag packa en väska och promenera hem till fille för att spendera tid med henne och bea. kommer bli bra.

Av Ylva Myhrman - 19 april 2011 09:40

Härligt väder idag också vilket är underbart. ska bege mig ut och gå med dogsen en runda så dom blir glada. Sen ska jag försöka läsa ut boken från skolan. Men eftersom det är fint väder kan man ju ligga ute så det blir nog bra. I eftermiddag ska jag på utbildning på smultronstället, nervös? svar ja. men det blir nog bra. ska försöka vara duktig och ta cykeln dit. förövrigt måste jag säga att jag älskar håkans tatuering på bilden. Det står "sov på min arm" Hur jättefint som helst.

Ovido - Quiz & Flashcards