leadstar

Alla inlägg under december 2010

Av Ylva Myhrman - 25 december 2010 22:48

Har ni haft en bra dag. jag har haft en allmänt seg dag om jag ska vara ärlig. Jag skulle ta en helt vanlig promme efterfrukosten men sen skulle min nyfikna sida promt gå längs kanalen och latcha lite på isen etc. Det hela slutar med att jag helt ensam, enbart med musiken i mina öron tvingas pulsa i snö upp till knäna i två km. kul! sen skotta jag garagetaket i hopp om att få lite pengar eftersom jag tydligen har varit lite för generös i år. Sen har jag sett en av alla dessa filmer som går på tv. vi får hoppas morgondagen blir en aning mer intressant Ciao

Av Ylva Myhrman - 25 december 2010 16:55

          Hoppas ni alla hade en fin jul! Jag hade jättemysigt med min släkt igår. Första gången för mig jag inte firade jul hos mormor och morfar och jag hoppas att du hade en fin jul mormor! Vi tänkte på dig och jag kommer alltid älska dig! förutom den sorgliga biten så var allt super.

Av Ylva Myhrman - 23 december 2010 21:58

   

sitter och kollar på the holiday, mest för att jude law är med. Sicken snygging!

Av Ylva Myhrman - 23 december 2010 21:20

  Idag har jag lyssnat på en massa julmusik och jag har fel när jag säger att jag inte gillar det eftersom det finns så mycket bra jullåtar, inte dom klassiska, obviously. ska även informera om att jag är en höjdare på att göra knäck! dom sitter som en smäck och kommer troligtvis sätta sig på min häck!PUSS OCH HEJ!

Av Ylva Myhrman - 23 december 2010 15:31

  nyss hemkommen efter en kylig promme. Men desto skönare blir det att komma in igen. Idag är en mysig, slapp dagen innan julafton dag. Samma sak varje år: Tony är ute i snön, lucas sitter vid tv:n, Pappa är ute på olika okända "ärenden", Mamma är smått hysterisk medans jag går runt och sprider glädje. Men det uppskattas inte utav alla i familjen tyvärr, därför sitter jag istället här framför datorn. Hoppas ni har det bra, vart ni en befinner er

Av Ylva Myhrman - 23 december 2010 14:06

  nu är alla klappar inslagna, alla rim nerskivna, rummet är städad (typ), chokladasken är öppnad, julmusten stor på bordet, skinkan på spisen, kötbullarna rullade,julmusik från högtalarna, snön faller utanför, granen står inne i väntan på att bli klädd, ja ni fattar. Imorgon är det julafton.


Av Ylva Myhrman - 22 december 2010 21:15

    Vilken julstämmning man får av att slå in alla paket och så generös känner man sig aldrig som då. Men insåg att jag glömt en liten bit till pappsens paket så det får bli en liten sväng till norrköping imorgon.


Nu ska jag mysa lite med familjen, det känns som jag inte umgåts med dom på jätte länge. Jag har varit med kompisar, skolan, fest och massa mer så det känns skönt nu till jul att bara pusta ut och tillbringa en tid med familjen.

Av Ylva Myhrman - 22 december 2010 17:46

Nu är jag hemma igen efter mysig dag med bästa brudarna. Ni är verkligen bäst. Jag fick en jätte fin affisch/tavla utav fille som ska pryda min vägg. Bea gav mig inte men vi ska köra tärningsleken med några andra brudar i mellandagarna.


Tidigare idag fick man även ett efterlängtat jullov som känns väldigt behövligt.

 

Ovido - Quiz & Flashcards