leadstar

Alla inlägg under december 2010

Av Ylva Myhrman - 28 december 2010 15:02

Ettan var självklar sen blev det svårt men här har ni årets 10 bästa album!:

1. 2 steg från paradise  -  Håkan Hellström

2. The anatomy of Timo Räisänen -  Timo Räisänen

3. Vilja bli  -   Oskar Linnros

4. Facit  -  Säkert!

5. Svart, vitt och allt däremellan  -   Daniel Adams-rey

6. Body talk  -  Robyn

7. Mavericks  - Johnossi

8. Ignore this  - Salem al fakir

9. En plats i solen  - Kent

10. Contra  - Vampire weekend

Av Ylva Myhrman - 28 december 2010 11:35

  Hej hej på er. Här sitter jag med värkande hals och en varm kopp te. Men annars mår jag bra. Lyssnar på massa musik för att kunna framställa en top 20 lista för årets låtar, men det är svårt för det har kommit så mycket bra musik i år. Men den listan får vänta. Idag blir det nog årets album som jag listar.


NY HEADER BTW!

Av Ylva Myhrman - 27 december 2010 22:17

en av önskningarna var att jag skulle lista årets snyggaste killar. Här kommer listan:

1. Ian Somerhalder

2. Robert Pattinsson

3. Oskar Linnros

4.Xavier Samuel

5. Howlin' Pelle (The hives)

6. Björn Dixgård (mano diao)

7. Taylor Lautner

8. Ashton Kutcher

9. Daniel Radcliff

10. Timo Räisänen

Av Ylva Myhrman - 27 december 2010 20:58

   

Jag fick låna en liten summa pengar i alla fall och trots allt folk och sura tanter hittade jag en snygg kjol ifrån newyorker och en härlig röd kofta från gina. enbart 100 riksdaler styck!

Av Ylva Myhrman - 27 december 2010 10:14

      hej på er! nu är julhelgen över och jag sörjer inte över att det troligtvis inte blir julmat mer iår, snarare tvärtom! Tog några hastiga kort när jag var ute och skulle posta en sak. Idag blir det att ta bussen in till stan. Jag står inte ut med en till långtråkig dag. Nackdelen är ju att det inte går en enda buss förrens kl 1 så jag får vänta ett tag. Gud, jag börjar bli en aning less på att bo här ute! men jag tar väl en kylig promme i väntan på bussen. vi hörs senare.

Av Ylva Myhrman - 26 december 2010 21:08

dessa från bikbok skulle inte vara fel att hänga in i garderoben! Är väldigt shoppingsugen. Värför blir man det när man har som minst pengar. Men jag funderar lite på att ta fram hundvalpsögonen och fråga om jag kan låna lite pengar till studiebidraget kommer så jag kan åka in imorgon men vi får se hur det blir med det.


Förövrigt har jag kommit fram till vad jag ska lista den kommande veckan:

årets låtar, album,händelser,snyggingar och filmer tror jag det blir. Så imorgon kommer första listan och sista på självaste nyår.

Av Ylva Myhrman - 26 december 2010 15:59

I veckan sänder tvåan hela serien igen: ingen bor i skogen och jag rekommenderar den! Den är as rolig. Ingen bor i skogen är gjord av gruppen klungan som även sänder det omåttligt populära radioprogramet "mammas nya kille"

Av Ylva Myhrman - 26 december 2010 11:04

 

Hej på er! jag har en liten idé. Så här i mellandagarna skapas massa toplistor över allt möjligt. Så jag ska göra samma sak! En lista varje dag tills nyårsafton. Årets låtar är ett måste så det ämnet ska jag ha men är det något speciellt NI vill att jag ska lista, kom gärna med förslag!

Ovido - Quiz & Flashcards