leadstar

Alla inlägg den 14 mars 2011

Av Ylva Myhrman - 14 mars 2011 22:45

  

ska ta mig upp för trappan och in i mitt rum, sikta in mig på sängen och läsa några sidor ur boken "ett annat sätt att vara ung" den är faktiskt rätt så bra.

NATTI NATTI!

Av Ylva Myhrman - 14 mars 2011 19:14

  

Finaste bilden på länga måste jag säga, men det är så här jag känner mig, lite smått tokig. Hemma en heel dag utan att göra något, bara vila foten. Inte ens något plugg har jag fort gjort. Men ska ta tag i det nu hade jag tänkt mig. Va en snabbis på träning för att informera om foten och allt, bir ingen träning den här veckan i alla fall. Tror jag klarar mig, hoppas jag. studiadag imorgon också, NICE!

 

"i'm sleeping in the kitchen and eating in the bedroom

and everything is backwards, I wish I never met you"

 

Av Ylva Myhrman - 14 mars 2011 09:45

  

är så arg på min fot just nu! den gör ont och är ordentligt svullen, ajajaj. kan knappt gå. Och jag fick bara spela 1-2 minuter på matchen igår, det gör mig mest arg. jag var så jävla taggad men nej Ylva, då måste du gå och stuka foten. Tror det får bli ett besök på medecincenter om jag vågar mig in, jag vet inte riktigt vad jag gör om dom säger att jag inte får träna på ett tag. Men matchen gick bra i alla fall vann med 5-1 typ, härligt tjejer!

Ovido - Quiz & Flashcards