leadstar

Alla inlägg under november 2010

Av Ylva Myhrman - 9 november 2010 21:46

efter två strömavbrott mitt i pluggandet lägger jag ner och gör sällskap med min vän kudden istället och han är väldigt saknad (vet inte varför det just blev han för, det känndes rätt att säga han)SOV SÖTT OCH VAKNA TORT!

Av Ylva Myhrman - 9 november 2010 19:46

hemma efter en promme med mina fin fina hundar men fy vad kallt det är ute mina kinder värkte något oerhört i den kyliga vinden. Men vad skönt det är sen att komma in och sätta sig framför en varm brasa med en rykande het kopp te. Men man kan inte undgå att längta tillbaka till värmen och sommaren,

Av Ylva Myhrman - 9 november 2010 15:56

hemma efter en snöig dag i skolan. Personligen gillar jag snön men det där jävla slasket som kommer med snön hatar jag! hade tänkt ta en promme men jag struntar fullständit i det istället för jag tänker inte gå ut i det här vädret.


sen ikväll väntar lite plugg men jag ska försöka göra det lite bättre genom att baka något man kan äta medans man pluggar


En lten ros med ett hål i sin själ

som gjorde rätt men av dåliga skäl

DANIEL ADAMS-RAY

Av Ylva Myhrman - 8 november 2010 20:43

  här spelas det på för fullt         har nu äntligen fått upp värmen igen efters en redig kall träning men lika kul att sparka boll ändå! Idag var vi på fenomenmagasinet med klassen det blev mest massa kort som andra tog när jag var allmänt oseriös annars fick jag skapa 33 tusen volt eller vad nu dem sa och fy fasen vad jag vevade på säger jag bara


nu ska jag kolla på hollywod fruar sedan blir det grotesco

Av Ylva Myhrman - 7 november 2010 21:17

 

sitter framför tv:n med varmt te och en härlig brasa som värmer gott. Jag ser på vem kan slå filip och fredrik, perfekt när man inte orkar tänka och bara slötitta. måste börja fixa inför morgondagen. Ska till fenomenmagasinet med skolan så jag tror kameran kommer med sen efterskolan är det direkt till sörping för fotbollsträning vilket jag ser efram emot väldigt mycket.

Av Ylva Myhrman - 7 november 2010 16:34

känns lite jobbigt att lovet är slut och det bär av till skolbänken imorgon. Jag kommer sakna att kunna ta en lång härlig promme på morgonen och sen bara ha kul med sina vänner utan att bry sig om skolan. men men det är bara några veckor kvar sen är det jullov. så det är bara att kämpa på och ge järnet! 


Av Ylva Myhrman - 7 november 2010 10:54

 

gomorron, gomorron. Sov länge idag, faktiskt riktgt skönt och det ska man passa på att göra eftersom det är tillbaka till skolbänken igen. Nu ska jag göra mig lite frächare för att sedan ta en liten walkabout i det fina, men ack så kalla vädret.

Av Ylva Myhrman - 6 november 2010 16:53

   

Nu drar jag och ska checka in min kusses nya boende, ska bli kul att se. Sen ikväll händer inget speciellt bara ha det gött och mysa lite för det kan jag göra med gott samvete eftersom jag stog 40 min på crosstrainern förut + att jag döda min stackars mage med sit ups. Men vad härligt allt känns efteråt CIAO!

Ovido - Quiz & Flashcards