leadstar

Alla inlägg under maj 2011

Av Ylva Myhrman - 9 maj 2011 20:24

Detta har varit en lång lång lång dag, väldigt seg med lång skoldag och sen stress hem för att sen träna fotboll, men allt blev bra när man kom ner till plan och fick sparka lite boll, ännu bättre känns det när det nu äntligen känns som jag har hittat tillbaka när det gäller fotbollen, hoppas det håller i sig.


Nu ska jag samanställa min träningsdagbok som jag har haft i fem veckor, känns bra att jag klarade mitt mål som jag satte, tror jag ska fortsätta med detta konsept, även fast det inte är skolrelaterat


Fint väder har vi i alla fall haft, underbart

Av Ylva Myhrman - 8 maj 2011 21:07

 

Ja ett sådand fick jag läsa i lördags morse, det var från mina kära kusiner och en av deras pojkvänner som låg och gotta sig i solen i cypern. skulle bra gärna också bara vilja lämna vardagen och bara få njuta lite. Visst sol har vi haft i helgen, så det duger väl, men ibland vill man mer.


Men men nu måste jag tillbaka till vardagen, räkna lite matte, göra iordning inför diverse möten etc.sen väntar sängen efter denna helg med grillning, lite sol, arbete och kompisar.

Av Ylva Myhrman - 5 maj 2011 15:02

Missade bussen hem så kom hem 2 timmar senare än beräknat, visst är det fint att bo på landet. Nu ska jag fixa det sista på mina 2 inlämmningar i naturkunskapen morgon. Sen ska jag nog försöka bege mig ut på en springtur alternativ crosstrainer. Förövrigt är jag lite avundsjuk på mina 2 kära kusiner och tobbe som åker till cypern imorgon, det skulle inte vara helt fel just nu. utan att tänka på det ser jag nu att det blev en hel del 2:or i detta inlägg, lustigt

Av Ylva Myhrman - 4 maj 2011 13:52

Det är nästan en månad sen den släptes men denna singel från timbuktu ska jag rekommendera. Riktigt bra är den! Det är hans första singel från hans kommande allbum "sagoland" den 8 juni.

LYSSNA HÄR!

Av Ylva Myhrman - 3 maj 2011 15:29

skolan tar upp mycket tid nu ett tag framöver, känns lite tungt men men det är bara att bita ihop, eller? nationella prov här och där i språk jag ska kunna. Svenska borde jag ju kunna engelska med och förhoppningvis sitter spanskan jag behöver också. Men sen är det ju det matematiska språket jag har lite tragligt med, eller har jag det, det gick ju faktiskt helt ok på senaste provet. Sen ska man inte för all del glömma alla dessa inlämningsuppgifter som jag så mycket tycker om. Men ska försöka få mitt sociala liv fungera paralllt med det här "livet" vi lever i skolan. Nu väntar en eftermiddag med engelska och naturkunskap, låter lockande, eller hur, ja , jag vet, men va för all del inte avundsjuka.

Av Ylva Myhrman - 1 maj 2011 22:16

aa nu ska jag ta och gå och sova för jag är trött kan jag lova. har pluggat naturkunskap nu ett tag och innan det så spelade jag match mot åby. Gårdagen blev härlig! Fint väder, fint sällskap, skratt och liseberg. synd bara att det var så mycket folk. Det blev inte atmos fear men jag kan inte säga att jag sörjer för att det inte blev så. Hoppas ni hade en fin valborg.

Ovido - Quiz & Flashcards