leadstar

Alla inlägg under maj 2011

Av Ylva Myhrman - 17 maj 2011 16:49

Sitter här och fixar ihop mitt arbete om tidlös kärlek till svenskan, vill få klart det så jag bara kan fokusera på matten sen, nationellt prov imorgon. Men jag tror det ska gå bra. Just nu är det väldigt mycket i skolan och helgerna går alldeles för fort, hur ska man hinna med? Men snart får vi sommarlov, vilket jag hade tänkt mig arbeta bort... men pengarna sitter fint

Av Ylva Myhrman - 16 maj 2011 20:17

 

Benen var inte dem kvickaste idag efter match och idrott i skolan så träningen gick bara skit. Nu ska jag baka en sockerkaka eftersom jag och Natta kom på att vi ska baka till mentorstiden imorgon, men det går ju fort. Känner att jag tar en pluggfri dag idag och kör på imorgon istället så sen ska jag sätta mig vid tv:n lite, troligtvis nittileaks med filip och fredrik.

Av Ylva Myhrman - 15 maj 2011 15:48


  Sitter här efter dagens match som blev lika, så det känns bra att plocka med sig en poäng i alla fall, oj nu sväva jag ut men jag sitter här som sagt och lyssnar på livespelningen på way out west med håkan hellström och varje gång drömmer jag mig bort, bort till extas och eurofori, kommer nog aldrig sluta tjata om det, så stå ut.


Nu ska jag gå upp till hylinge och se min bror sparka fotboll, hoppas det går bra för han, men nu måste jag gå för den börjar nu.

Av Ylva Myhrman - 15 maj 2011 09:54

ja i detta läge gör jag det. Möter hagahöjden, skulle verkligen sitta fint med en seger. Så vi får gå in med rätt inställning ge dom bra motstånd, med bra spel och många målchanser!


en annan match jag ser fram emot idag är Sverige- Finland, måste ha slagit i huvudet eller någonting, för aldrig har väl jag tidigare varit hockeyintresserad?

Av Ylva Myhrman - 14 maj 2011 15:16

Detta fina stycke tyg tog jag med mig hem för några dagar sedan, kommer troligtvis användas fitigt nu i sommar.

Av Ylva Myhrman - 14 maj 2011 09:47

Nu ska jag ta en riktigt lång prommenad med pepsi, tyvärr har värmen försvunnit lagom till man är fri från skolan, hur kul är det? men men ska njuta av vädret i alla fall. Idag vet jag inte riktigt vad som händer, bara att bea och fille kommer hit ikväll så ska vi se på eurovision, tror vi att Sverige vinner? jag tippar INTE på det, men vi är ju i alla fall i final, precis som i Hockey! på söndag blir det final mellan Sverige och Finland, ska nog kolla på det även fast mitt hockeyintresse är bristande

Av Ylva Myhrman - 13 maj 2011 22:11

Vår fina tradition i denna släkt är fin! vi har firat min namnsdag och har nu fått ett fint exemplar av satan gatan, två jättefina örhängen och en hängmatta för lata sommardagar. Lite fint sådär. Idag hade vi nationellt prov i spanska och det var lite svårare än väntat men vi får hoppas att det gick bra men nu ska jag lägga det bakom mig och njuta av en härlig helg

Av Ylva Myhrman - 9 maj 2011 21:04

   

Pluggandet går mycket lättare när det spelas live låtar med håkan hellström från cirkus

Ovido - Quiz & Flashcards